D15E31CD649F5C696E92880A98781758
top of page

Acerca de

20190120_132906-1920w.jpg.webp

Om HiCrane Tech 

HiCrane ble til pågrunn av den store etterspørselen fra arbeidere i sektoren for hydrauliske kraner: designere, produsenter, teknikere som svar på de nye globale markedsbehovene. Klienten blir midtpunktet der ideer blir til og utvikles. Vi lytter og deler kundenes behov og vi lager maskiner.
Et meget rikt utvalg av modeller og varianter med armer eller forlengelser.
- Hydrauliske kraner for lastebiler

 - Marine kraner

 - Selvgående kraner

 - Kraner for fast sokkel

 

Modulprinsippet forenkler produksjonen. Samme sett for ulike maskiner optimerer oppfyllelsen, kontrollerer kvaliteten og det reduserer leveringstiden enormt. Fleksibilitet i designet, basert på detaljene og ikke mer på den ferdige kranen, gjør enhver kundes behov mulig og økonomisk gjennomførbart. For å designe, lage og selge en kran må hver designer passe på omtrent fire elementer: ytelse, vekt, pris og kvalitet.

 

Vi legger spesielt vekt på det fengslende designet, noen ganger skjerpende med runde og myke linjer. Våre produksjonsverksteder bruker utelukkende høybestandig stål som S700 stål. Herdet stål brukes i pivoter som C45 stål. I Hubs bruker vi S355 stål. Blokkventilene er satt på flensen. Ventiler, fat, leverandører, rør og koblinger er laget av de beste italienske produsentene. Verksteder er i Italia og sammenstillingene er laget i våre italienske fabrikker.

 

Våre kraner selges over hele verden.

Vi prøvde å optimalisere noen prosesser:

Galvanisering: noen detaljer er galvaniserte fremfor alle de som berøres av arbeidernes hender eller de som er demontert for vedlikehold.

Sveising: det er automatisert eller manuelt laget av kvalifiserte arbeidere

Maling: vi starter med sandblåsingen, deretter bruker vi grunningen og lakkerer to ganger for å få den typiske Green Lime Hi-kranen. Farge var et veldig viktig valg! Den identifiserer hi-cranes klient og den fremhever valgene hans.

 

Relasjonen med klienten er veldig trygg, vi respekterer og samarbeider med ham.

Vi investerer på at kunden skal vokse og kunden investerer på at vi også skal utvikle oss.

Ta kontakt! 

Ta kontakt om du kan være interessert eller bare ønsker å høre mer om HiCrane Tech sine hydrauliske kraner. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page