D15E31CD649F5C696E92880A98781758
top of page

Møt oss på Nor-Shipping 6-9 juni 2023

Denne uken er MBA Sales & Service AS i Lillestrøm på Nor-Shipping 2023.

Vi har egen stand B01-32 i hall B, NOVA Spektrum.

På vår stand vil vi inspirere og prate om våre logistikkløsninger og våre kraner. Vi skal vise og snakke om verdens største mobile båtheis MBH 1500 tonn, du kan også få mulighet til å prøve vår miste HiPick 330kg hydrauliske kran.

Det vil være mulighet å snakke med egne representanter for Cimolai Technology SPA som leverer kran og transportløsninger. Cimolai Technology designer og produserer spesialutstyr for: - byggearbeider, prefabrikasjonsplasser og bygging av broer og viadukter

- verft (båtproduksjon eller ombygging), marinaer og havner

- industrier, stålfabrikker og anlegg for fornybar energi

- spesielle og innovative felt der det kreves skreddersydde applikasjoner


Alle produktene deres er designet for å svare på og overholde hver kundes spesifikke krav.


Vi har utstilt en ny type hydraulisk kran, HiPick 330kg fra HiCrane Tech. Det vil å være mulig å snakke en representant fra HiCran Tech som er med oss på Nor-shipping.


HiCrane Tech designer og produserer hydrauliske kraner for:

- Lastebiler

- Marine kraner

- Selvgående kraner

- Kraner for fast sokkel


De har et meget rikt utvalg av modeller og varianter med armer eller forlengelser.

De har skapt et produkt med kvalitet, høy ytelse som er godt kombinert med vekten, i henhold til kvalitet og ytelse har de klart å estimere en rettferdig pris.


De er opptatt av en god relasjon med kunder der respekt og godt samarbeid settes i fokus for å kunne utvikle dem videre.

I tillegg vil vi kunne vise tårnkraner, portalkraner, og løfteredskap som vi også leverer. Er du på Nor-Shipping denne uken (6-9 juni, 2023) i lillestrøm og dette kan være av interesse for din bedrift? Kom innom for en hyggelig og uforpliktende prat med disse to og våre to representanter fra våre leverandører!


89 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page